ušao u gol iz mrtvog ugla, a Vlahović ju je samo dotakao pre nego što je prešla gol liniju. Trener Juventusa, Alegri, smatra da je Vlahović igrao nefer i da je ukrao gol, umesto da je pustio loptu da prođe u gol samostalno. Alegri je izrazio svoje nezadovoljstvo na konferenciji za novinare nakon utakmice i izjavio da takvo ponašanje nije u skladu sa sportskim duhom.

Ova utakmica je bila deo italijanske Serije A, u kojoj je Juventus odneo pobedu. Utakmica je bila veoma zanimljiva i neizvesna. Juventus je pokazao odličnu igru u drugom poluvremenu, što im je donelo trijumf. Ključni igrač za Juventus bio je srpski reprezentativac Dušan Vlahović, koji je postigao dva gola. Njegov prvi gol je postignut u 59. minutu, nakon asistencije Andree Kambijasa. Drugi gol je bio sporan, jer je lopta ušla u gol iz mrtvog ugla, a Vlahović ju je samo dotakao pre nego što je prešla gol liniju.

Trener Juventusa, Alegri, nije bio zadovoljan ovim potezom Vlahovića. Smatrao je da je Vlahović trebao da pusti loptu da pređe gol liniju samostalno, umesto što ju je dotakao i postigao gol. Alegri je izrazio svoje nezadovoljstvo na konferenciji za novinare nakon utakmice. Smatrao je da takvo ponašanje nije u skladu sa sportskim duhom i fair playem.

Konačan rezultat utakmice bio je 3:0 u korist Juventusa. Pored Vlahovića, golove su postigli i Bremer u 85. minutu. Juventus je zaslužio pobedu sa svojom odličnom igrom, ali Alegriov kritički komentar prema Vlahoviću je izazvao kontroverzu. Mnogi se slažu sa Alegrijem, dok drugi smatraju da je Vlahović samo iskoristio priliku koja mu se pružila i nije prekršio pravila.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *