Superliga Srbije je donela još jedan uzbudljivi meč sa puno preokreta. Na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu, Vojvodina je uspela da pobedi TSC nakon velike drame rezultatom 3:2 (2:0). Utakmica je bila obeležena dva potpuno različita poluvremena.

U prvom poluvremenu Novosađani su dominirali, dok su u drugom poluvremenu gosti iz Bačke Topole preuzeli inicijativu. Ipak, bodovi su ostali na strani domaćina zahvaljujući golu postignutom duboko u nadoknadi vremena. Vojvodina je povela u devetom minutu pogotkom Dejana Zukića, a minut pre odlaska na odmor, mrežu TSC-a zatresao je i Norman Kembel.

Čini se da će ta dva gola biti dovoljna za pobedu Vojvodine. Međutim, TSC se nije predavao i uspeo je da se vrati u drugom poluvremenu sa dva pogotka, čime je izjednačio rezultat. Ipak, Vojvodina je uspela da sačuva svoju prednost i zadrži bodove, postigavši treći gol duboko u nadoknadi vremena.

Ovaj meč je još jednom pokazao da je Superliga Srbije puna iznenađenja i uzbuđenja, te da svaka ekipa poseduje kvalitet za postizanje golova i preokreta u rezultatu.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *