goalkeeper Aleksandar Jovanovic celebrates during the Kup Srbije season 2023/2024 quarter finals match between Partizan and Vozdovac at stadium FK Partizan (JNA) on April 10, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Aleksandar Jovanović, golman drugoplasiranog tima u Mozzart Bet Superligi, nedavno je doživeo povredu mišića tokom utakmice. Postoji nada da će se oporaviti do večitog derbija 20. aprila.

Na sreću, prema informacijama Mozzart Sporta, povreda nije ugrozila ligamente, već je u pitanju mišić, što predstavlja olakšavajuću okolnost. Trenutno je golman već počeo terapiju, a za dva dana će biti podvrgnut novom pregledu nakon kojeg će se znati da li će moći da nastupi protiv Crvene zvezde.

S obzirom na sve informacije, situacija sa povredom Aleksandra Jovanovića ima svoje svetlije strane, te se nadamo da će se uskoro oporaviti. Očekuje se da će odluka o tome da li će biti u mogućnosti da igra protiv Crvene zvezde biti doneta nakon novog pregleda, koji će se desiti za dva dana.

Ako bude moguće, to bi bila sjajna vest za tim, posebno pred večiti derbi 20. aprila. U međuvremenu, igrač je već pod terapijom kako bi se što pre vratil na teren.

Nadamo se da će se oporaviti do večitog derbija, što bi bila izvanredna vest za navijače i celokupan tim. Očekuje se da će se saznati više informacija nakon narednog pregleda, što će biti ključno za odluku o njegovom učešću na narednoj utakmici.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *