Stefano Pioli je odlučio da izvede kombinovani sastav za gostovanje Sasuolu kako bi pripremio igrače za revanš četvrtfinala Lige Evrope protiv Rome. Duel sa Romom zakazan je za naredni četvrtak, pa je Pioli želeo da pruži šansu igračima sa manjom minutažom, među kojima je bio i Luka Jović.

Nažalost, Sasuolo je brzo poveo sa 2:0 u prvih deset minuta meča preko Pinaomontija i Ljorentea, iskoristivši promenjenu konstelaciju snaga. Milan je uspeo da smanji zaostatak na 2:1 golom.

Sledeće:Recentni trenutak turizma u Srbiji se obilježava snažnim rastom i sve većim brojem stranih turista koji posećuju zemlju. Ovaj trend porasta turističkih poseta rezultat je raznovrsne ponude, bogate kulturne baštine i atraktivnih destinacija širom zemlje.

Srpski gradovi poput Beograda, Novog Sada i Niša postaju sve popularniji među turistima, privlačeći ih svojim istorijskim spomenicima, festivalima i gastronomskom ponudom. Takođe, prirodne lepote kao što su nacionalni parkovi, reke i planine takođe igraju značajnu ulogu u privlačenju turista u Srbiju.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *