Jović je istakao da mu je učešće na Mundobasketu mnogo pomoglo u tekućoj NBA sezoni. “Reprezentacija mi je mnogo pomogla. Na Svetskom prvenstvu je svaka utakmica važna – ako izgubiš, to može da bude meč koji će te poslati kući. Te utakmice su kao da se igra plej-of.

Pomoglo mi je i samo to da sam bio u društvu takvih saigrača, i da igram protiv svih dobrih reprezentacija tamo. Amerikanci možda nisu došli u najjačem sastavu, ali su ipak bili dobar tim. Sve to me je

mnogo bolje spremilo za sezonu u NBA”, rekao je Jović. Dodao je da su svi sunarodnici bili uz njega tokom čitavog takmičenja.

“Poruka koju smo mi poslali je da se vidi koliko mi to volimo. Svi navijači su bili uz nas, pratili su nas, bilo nas je dosta tamo. Ja sam uživao, stvarno sam ponosan što sam bio deo
reprezentacije”, kazao je košarkaš. Jović se osvrnuo i na budućnost reprezentacije, ističući da su mladi igrači pokazali da mogu da preuzmu vođstvo u ekipi.

“Novi igrači su se pokazali, dobili su svoju šansu, igrali veoma dobro. Tu su svakako i iskusni
igrači, zajedno smo pokazali da imamo jaku ekipu i da možemo da igramo sa svakim. Siguran sam da će reprezentacija ići napred i da nas čeka sjajna budućnost”, zaključio je Jović.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *