head coach Igor Duljaj during the UEFA Conference League 2023/2024 qualifiers match between Partizan and Sabah on stadium FC (JNA) on August 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Šef struke Partizana je tokom 20-minutnog razgovora sa predstavnicima medija dotakao se sijaset interesantnih tema. Prvu je otvorio odmah na startu: „Sreda, 15 časova, termin izuzetno nepovoljan, za navijače i nas, fudbalere na terenu. Niko ne zaslužuje da igra u tom terminu, ni Zvezda, ni Partizan, Vojvodina, Čukarički, Zemun…

Verovatno će i poseta biti slabija, pozivam sve, pa čak i decu iz prve smene da nas podrže. Neka školarci ostanu u drugoj smeni da uče, ali je važno da nas podrže.”

Tema o delažaciji TER-40 skupa izazvala je pažnju stručnjaka. Još uvek nisu poznati razlozi za ovaj potez.” Stručnjaci se nadaju da će se u narednom periodu situacija popraviti, ali i ističu da su potrebne ozbiljnije mere da se stane na put ovakvim postupcima. Ovako nestandardni potezi će se morati ozbiljno razmotriti, jer imaju direktan uticaj na zdravlje ljudi i okolinu.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *