Plasman u polufinale Kupa Radivoja Koraća izborio je branilac trofeja Crvena zvezda, trijumfom nad FMP-om. Drugi polufinalni par čine Čačak 94, neočekivani pobednik gradskog-čačanskog derbija sa Borcem, i Vojvodina koja je u trećem četvrtfinalu pobedila Megu. Crvena zvezda je pobedom nad FMP-om osigurala mesto u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Sa druge strane, Čačak 94 se takođe plasirao u polufinale nakon pobede nad Borcem, dok je Vojvodina izborila svoje mesto u polufinalu pobedom nad Megom. Trijumf nad FMP-om doneo je Crvenoj zvezdi plasman u polufinale, dok je Čačak 94 iznenadio svojom pobedom nad Borcem. Drugi par u polufinalu čine Vojvodina i Partizan, koji su se plasirali u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Vojvodina je izborila mesto u polufinalu nakon pobede protiv Mega, dok će se Partizan boriti za svoje mesto u polufinalu protiv Vojvodine. Trener Vojvodine, Miloš Isakov Kovačević, izrazio je privilegiju što će njegov tim igrati protiv Partizana i velikog Obradovića. Košarkaši Partizana su takođe pokazali svoju posvećenost i spremnost za dalje takmičenje.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *