Matheus Bonifacio Saldanha celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Crvena Zvezda at stadium FK Partizan (JNA) on December 20, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Mateus Saldanja je igrao izvanredno ove sezone, postigavši već 15 golova. Ovaj broj uključuje i pobedonosni gol protiv Javora minulog vikenda, zbog čega je ogroman broj klubova u redu za Brazilca. Poznati menadžer Zoran Stojadinović smatra da Saldanja može biti prodat za rekordno obeštećenje.

Izjavio je: “Ako je Partizan za Saldanju zaista imao deset miliona evra na stolu, imaće ih i u junu. Velika je dobit što su zadržali takvog igrača. Bore se za titulu, imaju bod više…”

Dakle, Saldanja je postao vrlo tražen i mogao bi doneti značajan profit klubu.

S obzirom na zavidne igračke performanse Saldanje, čini se da njegova vrednost na tržištu raste, a Partizan bi mogao imati značajnu finansijsku korist od toga. Ovo je posebno značajno jer se klub bori za titulu i trenutno ima prednost od jednog boda. Zoran Stojadinović naglašava da je zadržavanje takvog talentovanog igrača ogromna pobeda za klub i da bi to moglo da donese velike koristi na sportskom i finansijskom planu.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *