Mijailović je nedavno u svojoj izjavi istakao da je prema presudi Međunarodnog suda u Lozani Mačvan dužan Partizanu 30.000 evra. Mačvan se preko svog pravnog zastupnika oglasio saopštenjem, negirajući te informacije. Dodao je da je “isključivo KK Partizan odgovoran za neispunjenje svih finansijskih obaveza prema njemu”. Saopštenje prenosimo u celosti:
“Sporu je prethodilo zaključenje Sporazuma o izmirenju duga iz 2018.

godine.” Prema Mačvanovom zastupniku, “novi predsednik Vučelić bio je svestan situacije i s njim lično razgovarao”. On je izrazio uverenje da će novo rukovodstvo kluba rešiti ovaj problem i ispoštovati sve obaveze prema Mačvanu. Mačvan je izrazio žaljenje što mora ponovo da se bavi ovim pitanjem i istakao da je uvek bio spreman za postizanje rešenja van suda, ali da je KK Partizan u tom procesu pokazao nedostatak ozbiljnosti.

Zadnja informacija u vezi sa ovom temom bio je sastanak između Mačvana, zastupnika igrača i novoizabranog predsednika Vučelića. Na sastanku su razmotreni modaliteti izmirenja duga i dogovoreno je da će se postupiti u skladu sa zaključcima sastanka.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *