Nikola Jokić je odigrao odlično protiv Milvokija, postigavši 29 poena, 12 skokova i osam asistencija. Međutim, nije uspeo da nadmaši Janisa Adetokumba koji je postigao 36 poena i imao veću podršku svog tima.

Milvoki je pobedio Denver rezultatom 112:95, a Jokić je bio glavna tema posle meča. Adetokumbo je izjavio da se agresivna igra primenjuje nad Jokićem, što je izazvalo raspravu o Jokićevim sposobnostima.

Ovo je bio izuzetno zanimljiv meč između Jokića i Adetokumba, gde je Adetokumbo imao više podrške tima u poređenju sa srpskim asom. Iako je Jokić ostvario impresivne statistike, nije uspeo da preokrene rezultat u korist Denvera.

Jokić je pokazao veliku borbenost u ovom meču, ali njegov tim nije uspeo da se izbori sa snažnim protivnikom. Adetokumbo je takođe istakao Jokićevu igrivost i fokusiranost na terenu, ali je ukazao na agresivnost igre koja je primenjena prema srpskom košarkašu.

Ovaj meč je pokazao da iako je Jokić pružio sjajnu partiju, Adetokumba je bio ključni igrač u pobedi Milvokija. Još jednom se potvrdila važnost podrške celog tima u postizanju uspeha na terenu.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *