MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 28: Jannik Sinner of Italy poses with the Norman Brookes Challenge Cup during the official presentation after their Men's Singles Final match against Daniil Medvedev during the 2024 Australian Open at Melbourne Park on January 28, 2024 in Melbourne, Australia. (Photo by Daniel Pockett/Getty Images)

Posle ogromnog uspeha, na konferenciji su se obratili Sineraovi treneri – Daren Kejhil i Simone Vanjoci. Jedna od tema bila je da li Siner može da postane nova teniska superzvezda, s obzirom na odlazak Rodžera Federera, a trenutni primat Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, koji zajedno imaju 73 godine.

Treneri su istakli da u tenisu trenutno postoje sjajne ličnosti, ali da je najbitnije da nastave da pobeđuju i da novi igrači rade na svom usavršavanju.

Na konferenciji su se osvrnuli i na Sinera i njegov potencijal, izražavajući veru u njegove sposobnosti da dostigne vrhunski nivo u teniskom svetu.

Kao mladi i talentovani igrač, Siner ima priliku da se istakne u ovoj konkurenciji i da postane nova zvezda teniskog sporta. Treneri su naglasili važnost stalnog rada i napornog treninga kako bi se to postiglo.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *