Danas će temperatura past za čak 10 stepeni celzijusa uz prisustvo vetra koji će uticati na polufinalni meč Novaka Đokovića i Janika Sinera na Australijan openu. Vetar od 13 do 17 časova će biti konstantan na oko 30 km/h, što može dovesti do zatvaranja krova na Rod Lejver areni, prema upozorenjima.

Iako je prethodnih dana temperatura prelazila 30 stepeni Celzijusa, danas će doći do značajnog pada, uz prisustvo vetra koji će sigurno uticati na uslove na terenu tokom polufinalnog meča Novaka Đokovića i Janika Sinera na Australijan openu.

Najava upozorenja o prisustvu vetra od 13 do 17 časova konstantno na oko 30 kilometara na sat menja očekivane uslove igre za polufinalni meč Novaka Đokovića i Janika Sinera na Australijan openu. Postoji mogućnost da organizatori razmotre zatvaranje krova na Rod Lejver areni zbog predviđenih vremenskih uslova.

Kako piše u prognozi, pojedini delovi Melburna će se suočiti sa promenom vremena, uključujući i prisustvo vetra koji će uticati na polufinalni meč Novaka Đokovića i Janika Sinera na Australijan openu.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *