SANTA CLARA, CALIFORNIA - JANUARY 28: Brock Purdy #13 of the San Francisco 49ers runs the ball during the fourth quarter against the Detroit Lions in the NFC Championship Game at Levi's Stadium on January 28, 2024 in Santa Clara, California. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

San Francisko Fortinajnersi ostvarili su pobedu rezultatom 34:31 protiv Detroit Lajonse u napetoj utakmici sa preokretom u Santa Klari, osiguravši svoje mesto u finalu za titulu protiv Kanzas Siti Čifsima. Ova pobeda je dovela do njihovog osmog NFC šampionskog naslova u istoriji.

Utakmica je započela sa Lajonsima koji su stekli prednost od 17 poena, ali su Fortinajnersi uspeli da ostvare neverovatan niz od 27 poena u drugom poluvremenu, omogućivši im da preokrenu utakmicu i dođu do pobede.

Ekipa trenerskog stručnjaka Kajla Šanahana dominirala je u drugom poluvremenu, omogućavajući im da osvoje NFC titulu.

Finalna utakmica će biti izuzetno značajna za Fortinajnerse kao priliku da se bore za ukupnu NFL titulu. Ohrabreni ovom pobedom, sigurno će biti spremni da se suoče sa izazovima koje im donose Čifsi i da daju sve od sebe u tom meču.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *