Kruna kontinuiteta i odlične forme kroz čitavu sezonu obilježili su nastup Bogdana Bogdanovića u utakmici između Atlante i Šarlota. U ovoj utakmici, Bogdanović je postigao svoju 234. trojku u sezoni, čime je upisao svoje mesto u istoriji kluba kao vodeći igrač po broju postignutih trojki.

On je nadmašio svog saigrača Trea Janga, koji je prethodno držao rekord sa 233 postignute trojke u prethodnoj sezoni. Bogdanović je uspeo da postigne pet trojki iz 10 pokušaja, doprinoseći svojom igrom ukupno 19 poena, ali to nije bilo dovoljno da spreči poraz Atlante od Hornetsa rezultatom 115:114 na domaćem terenu.

Svestan značaja ovog dostignuća, Bogdanović je pokazao svoju efikasnost i veštinu u šutiranju trojki, što ga je dovelo do rukovođenja rekordom kluba u ovoj kategoriji. Njegov doprinos timu bio je značajan i uprkos porazu, on je nastavio da demonstrira svoju važnost za tim Atlante.

Ovo postignuće je još jednom potvrdilo njegovu predanost, veštinu i sposobnost da ostvari izuzetne rezultate u NBA ligi.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *