Minesota i Oklahoma siti su se izjednačili sa aktuelnim prvacima sa 56 pobeda na vrhu Zapada. Trener Denver Majk Maloun naglasio je lošu odbranu kao glavni faktor poraza. “Šutirali su 71 posto u trećoj, 50 posto u četvrtoj četvrtini.

Čak i na ono malo promašaja koje su imali, mi smo dozvolili osam ofanzivnih skokova za 13 poena. Vodili smo 23 poena u jednom trenutku. Previše lakih prolaza, trojki, reagovanja na finte, mnogo stvari nam nije išlo”, naveo je Maloun.

U ovoj izjavi trener naglašava ključne nedostatke u odbrambenoj igri svog tima. On ističe visok procenat šuta protivnika i nedostatak reakcije na protivničke akcije kao glavne razloge poraza. Takođe, ističe da je njegov tim propustio prilike da spreči protivničke poene nakon propusta u šutu.

Osim toga, Maloun je naglasio nedostatak efikasnosti u napadu, ističući da je njegov tim propustio prilike za poene i meč je izmakao iz njihovih ruku. Ova izjava otkriva ključne probleme sa kojima se Denver suočava u svojoj trenutnoj igri. Sve u svemu, izjava trenera Denvera otkriva nekoliko ključnih problema u igri njegovog tima koji su doprineli porazu.

Potrebno je raditi na ovim slabostima kako bi se poboljšala igra i postigli bolji rezultati u budućim utakmicama.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *