head coach Dragan Stojkovic press conference ahead the UEFA EURO 2024 Qualifiers group G match between Serbia and Montenegro at Football Federations Sports Center on October 16, 2023 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Nakon poraza od Rusije u Moskvi (0:4) i neubedljive pobede nad Kiprom u Nikoziji (1:0), ostala su mnoga pitanja otvorena, uključujući i produžetak saradnje sa selektorom, što je nedavno najavio sam Piksi. Konačnu odluku o sudbini selektora doneće Izvršni odbor FSS, ali to će se desiti tek nakon sazivanja sednice ovog tela, što u ovom trenutku nije slučaj. Takođe, „Sport Klub“ dodaje da je propala opcija „B“, po kojoj bi Piksiju bio ponuđen novi ugovor samo ako bi ostvario plasman na Svetsko prvenstvo. Ovo bi moglo značiti da je budućnost aktuelnog selektora Srbije neizvesna, s obzirom na trenutne okolnosti.

Situacija će verovatno privući veliku pažnju javnosti, ali odluka još uvek nije doneta i ostaje da se vidi kako će se stvari dalje odvijati.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *