Blaugrana je postigla tri gola u gostima protiv PSŽ-a, pobedivši ih rezultatom 3:2 (1:0), dok je Atletiko Madrid kod kuće pobedio Borusiju iz Dortmunda sa 2:1 (2:0). Večeras je bilo izuzetno uzbudljivo u Ligi šampiona, a posebno je bio spektakularan meč na “Parku prinčeva”. Barselona je ostvarila pobedu zahvaljujući golovima Rafinje i Kristensena, mada je utakmica bila veoma uzbudljiva s mnogo preokreta. Prvu ozbiljniju priliku Barselona je imala u 21. minutu nakon kornera sa leve strane, ali nije uspela da postigne gol.

Nakon toga, PSŽ je preuzeo kontrolu i uspeo da postigne gol preko Mbappea u 27. minutu. Međutim, Barselona se nije povukla, već je odgovorila golom Rafinje neposredno pre poluvremena. U drugom poluvremenu, PSŽ je ponovo preuzeo vođstvo golom Kuarea u 57. minutu. Ali, Barselona se nije predavala i uspela je da postigne drugi gol preko Kristensena u 73. minutu.

Ovim trijumfom, Barselona je ostvarila važnu pobedu u gostima i stekla prednost pred revanš mečom. Takođe, Atletiko Madrid je imao uspešnu veče, osiguravajući pobedu protiv Borusije iz Dortmunda. Atletiko je poveo sa 2:0 u prvom poluvremenu, a iako je Dortmund uspeo da postigne gol u drugom poluvremenu, Atletiko je uspeo da zadrži prednost i ostvari važnu pobedu na svom terenu. Ovaj rezultat će im dati dodatno samopouzdanje pred revanš meč.

Ukupno gledano, ovo su bili izuzetno uzbudljivi mečevi u Ligi šampiona, a ovi rezultati će sigurno imati veliki uticaj na dalji tok takmičenja.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *