Sansi su odigrali odličnu utakmicu protiv Timbervulvsa u Minesoti, pobedivši rezultatom 125:106 i tako prestigli Nju Orleans Pelikanse na šestoj poziciji. Bredli Bil se istakao sa 36 poena, šest skokova i pet asistenija, čime je postao najbolji igrač ovog susreta. Pored njega, Buker je postigao 23 poena, Alen 20, a Durent 15 poena.

Kod domaćina, Rudi Gober je bio najbolji sa 21 poenom i sedam skokova. Ovo je bio važan uspeh za Sanse, koji su se popeli na šestu poziciju, nadmašivši Nju Orleans Pelikanse. Bredli Bil je bio ključni igrač ove pobede, sa impresivnih 36 poena, šest skokova i pet asistenija.

Utakmica je bila dinamična i zanimljiva za gledanje, sa sjajnim nastupima igrača sa obe strane. Sansi su pokazali svoju snagu i talent, ostvarivši važnu pobedu na gostujućem terenu. Sa ovom pobedom, tim je ostvario značajan korak ka ostvarivanju svojih ciljeva u sezoni.

Rudi Gober se istakao kao najbolji igrač kod domaćina, ali to nije bilo dovoljno da se zaustave Sansi. Njihov timski duh i sjajna igra doveli su ih do zaslužene pobede. Ova pobeda će im dati dodatni motiv i samopouzdanje kako bi nastavili da ostvaruju uspehe u nastavku sezone.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *