Srpski teniser na polovini četvrtog meseca nove godine i sezone ne samo da nema trofej na svom kontu, nego se nije ni domogao nekog finala. Francuz pred početak Mastersa u Monte Karlu ističe da je došlo vreme za mlađe. “Nova generacija dominira od prošle godine, ali moraju da dokažu da mogu da ostanu na najvišem nivou.

Siner je pobeđivao i potvrdio sjajan start sezone”, rekao je Lekont u intervjuu za “Monako maten”. Prema njegovom mišljenju, Siner, Alkaras, Rune i

ostali su budućnost tenisa i mogu ozbiljno da ugroze trenutne velike igrače. Očekuje se da će mlađe generacije preuzeti primat u skorijoj budućnosti, ali je potrebno da pokažu konzistentnost i otpornost na pritisak kako bi zaista zadržali najviši nivo igre.

Siner je već pokazao sjajan početak sezone, ali tek treba da dokaže da može da se održi na tom nivou. U intervjuu za “Monako maten”, Lekont je istakao potencijal Siner, Alkarasa, Runa i drugih mladih igrača. Njegovo mišljenje je da nova generacija tenisera može da ugrozi trenutne velike igrače i preuzme primat u svetu tenisa.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *